Veelgestelde vragen

Wat betekend landelijke bezorging?

Dit betekend bezorging door heel Nederland m.u.v. de waddeneilanden. Bestellingen kunt u plaatsen tot middernacht (in de Landelijke webshop). In de Lokale webshop kunt u zelfs tot 02:00 uur bestellen. Vanaf 02:00 uur gaan de vele bakkers voor u aan het werk om de meest lekkere en verse producten voor u te maken.

Wanneer worden mijn producten gebakken?

Direct na binnenkomst van alle orders, gaan al onze bakkerij afdelingen voor u aan de slag. Brood- en banket artikelen zijn het meest kritisch qua vershouding. Dit proberen we altijd zo laat mogelijk te maken en bakken om aan onze unieke versgarantie te voldoen. In de Chocolaterie is dit iets minder kritisch, maar ook hier geldt super vers gemaakt in de “Chocolaterie van Schuld”.

Hoe gaat de bezorging in zijn werk?

Nadat de brood- en banketbakkers hun smaakvolle producten met zorg, trots en passie hebben gemaakt, de chocolatier haar kunststukjes heeft voltooid, worden de orders verzameld en zorgvuldig verpakt. Nu komen onze bezorghelden in aktie.

Lokaal gaan de bezorgers tussen 13:00 – 17:00 al deze orders direct vanuit de bakkerij aan huis of op het werk bezorgen.

Voor heel Nederland wordt de bulkorders gepikt bij de bakkerij door een grote vrachtwagen, welke naar het sorteercentrum rijdt. Hier worden de bestellingen verdeeld en direct, supersnel uitgereden van Oost naar West en van Noord naar Zuid.

Uw kraakvers gebakken producten zijn zo dezelfde dag nog bij u in huis! Een unieke Same Day Delivery methode!

Tussen 17:00 – 22:00 uur is uw bestelling in huis!

Waarom is er verschil in bezorging tussen lokaal en landelijk?

Lokaal verzorgen wij al sinds vele jaren onze webshop lekkerversbrood.nl. Wij waren destijds een van de eerste online bakkersbedrijven van het land. Dit allemaal naast onze fysieke bakkerij winkels en maalderij, een oer Hollandse molen.

Wij verzorgen de orders lokaal met ons eigen wagenpark. Omdat er steeds meer vraag kwam voor levering in andere delen van Nederland, vaak ontstaan uit behoefte naar onze topkwaliteit, hebben we besloten om landelijk op te schalen.

In Trunkrs hebben we de samenwerking gevonden om verantwoord en kwalitatief met Same Day Delivery onze kraakverse producten geleverd te krijgen.

Wanneer wordt er geleverd? Is landelijke bezorging iedere dag mogelijk?

Landelijk van Dinsdag tot en met Vrijdag
Lokaal van maandag tot en met Zaterdag + afhalen in de fysieke winkels

Zijn mijn producten wel vers als het door heel Nederland moet reizen?

Jazeker. Met Trunkrs hebben wij de perfecte samenwerking om dit gerealiseerd te krijgen (Same Day delivery) met behoud van onze unieke Versgarantie en Smaakgarantie. Thrunkrs kan hierin voorzien. Dit is uniek voor ons als ambachtelijk bedrijf!

Wat zijn de bezorgtijden?

Lokaal tussen 13:00 uur en 17:00 uur
Landelijk tussen 17:00 uur en 22:00 uur

Kan ik ook vooruit bestellen?

Jazeker. Tot maar liefst een jaar vooruit. Of u hier iets aan heeft, weten we niet, maar het kan wel 😉

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Betaling gaat vooraf via Ideal of Paypal. U kunt niet aan de bezorger betalen bij aflevering, daar dit teveel tijd zou kosten. Aangezien we de prijzen voor de bezorging lekker laag willen houden, doen we het super makkelijk en veilig vooraf.

Geven jullie smaakgarantie?

Op al onze bakkersproducten mogen wij officieel het predicaat ‘Smaakgarantie’ als kwaliteitskeurmerk toevoegen … Wij zijn namelijk binnen de Nederlandse bakkerij branche als enige bakker verkozen tot ‘Helden van de Smaak’. De bakkers van Bakkerij Schuld mogen zichzelf eigenlijk heel bijzonder noemen. “Bij ons draait alles om lekker. Alles wat we maken komt uit de eigen familiebakkerij, is vers en wordt op ambachtelijke wijze gemaakt” De bakkerij werd bij deze landelijke verkiezing geroemd om de ‘niet aflatende inzet voor de ontwikkeling van smaakvol ambachtelijk brood op basis van o.a. tarwe uit de eigen streek’. “Daarmee hebben we laten zien dat er van tarwe uit de eigen streek wel degelijk goed en lekker brood te bakken is. Brood met een oer-Hollands karakter, gebakken door bakkers met passie. Daarnaast malen we een selectie van diverse graansoorten in onze eigen molen “de Tijd”. Een oer-Hollandse achtkantige stellingmolen welke in eigen beheer gebruikt wordt als onderdeel van de Bakkersmolen van Schuld. Een Bakkerij, chocolaterie, maalderij, ijssalon en horecazaak in 1! Uniek!

Jan-Aart Schuld werd door de deskundigenjury unaniem tot winnaar verkozen vanwege het puur Nederlandse karakter van zijn brood, vanwege de inspanningen die hij zich getroost heeft door zelf graan te gaan verbouwen om daarmee de kwaliteit van zijn brood optimaal te kunnen beïnvloeden en natuurlijk vanwege de smaak van zijn brood. Ook werd in de overwegingen meegenomen dat Jan-Aart Schuld strijdt voor het behoud van de smaak van brood, door stelling te nemen tegen de door de branche voorgenomen zoutreductie. Een echte Held dus!

Het gebruik van een dagelijks vers gemaakte desem cultuur draagt bij aan een geweldige smaak, die puur is en bovenal natuur zuiver. Op alle broden wordt dit verse desem gebruikt, ter verrijking van smaak en heerlijk geurende aroma`s

En versgarantie?

Bij LekkerVersBrood.nl kunt u tot maar liefst tot 00:00 en 02:00 uur bestellen!

Dan pas gaan de webwinkels sluiten en gaan de bakkers aan het werk om al het brood, gebak, koek, taart, etc. smaakvol te bereiden.

Het brood wordt eerst gebakken voor onze fysieke winkel in Oldebroek, de bakkersmolen in Elburg waarna het vloeiend doorgaat in het produceren van alle webwinkel orders.
Pas in de loop van de ochtend komt het brood uit de oven, waarna het na afkoelen gesneden wordt en direct uitgereden wordt naar de eindklant. Trunkrs neemt de bestellingen voor heel Nederland op zich.
Ook het gebak (allen Lokaal), stukswerk, koek en taart (allen Lokaal) wordt zo kort mogelijk voor het leveren gemaakt, waardoor het altijd ULTRA VERS is!!! Rond het middaguur gaan de chauffeurs in hun “smaakvol-verse bezorgauto’s” rijden en brengen de bestelling bij u aan huis of op het werk. Supervers! Verser kan niet.

Geen tussenhandel, bakkerij Schuld heeft alles in eigen beheer…😉
Direct van de bakker naar de eindklant…

Waarom moet ik kiezen tussen landelijk of regionaal?

Dit is om uw verse artikelen op de juiste tijd, dag en in de juiste route gepland te krijgen. Lokaal heeft andere mogelijkheden dan Landelijk. Bij twijfel, doet u eenvoudig uw postcodecheck op de webshop, zodat u automatisch in het juiste “filiaal” wordt geleid.

*Lokaal:

Gemeente Oldebroek (Oldebroek, Wezep, `tLoo, Noordeinde, Oosterwolde Gld.)
Gemeente Hattem (Hattem, Wapenveld)
Gemeente Dronten (Dronten, Biddinghuizen)
Gemeente Elburg (Elburg, `t Harde, Doornspijk, Oostendorp, Hoge enk)
Gemeente kampen (kampen, Zalk, IJsselmuiden, Kamperveen, Grafhorst, deZande)

*Landelijk:

Alle overige plaatsen, dorpen en steden in heel ons mooie Nederland, m.u.v. de waddeneilanden

Kan ik mijn bestelling volgen?

Voor de” Landelijke” krijgt u een Track en Trace, waarmee u op een kwartier nauwkeurig uw bestelling realtime kunt volgen.
Voor de “Lokale” variant is deze mogelijkheid er -nog- niet.

Moet ik de hele middag of avond thuis blijven om mijn bestelling te ontvangen?

Landelijk (tussen 17:00 en 22:00)
Trunkrs werkt met een zeer nauwkeurig Track & Trace systeem, waardoor je altijd realtime de bezorger kunt volgen én tot op een kwartier nauwkeurig te horen krijgt wanneer de bezorger bij je thuis is. Je kunt dus gewoon sporten, boodschappen doen, jue-de-boulen of wat dan ook. Op het moment van leveren is het wel handig dat iemand in het gezin de bestelling in ontvangst kan nemen.

Lokaal (tussen 13:00 en 17:00)
U kunt bij uw bestelling aangeven onder “notities” als u uw bestelling elders wilt ontvangen dan aan de voordeur. Zo kunt u aangeven of u uw bestelling in de schuur, de blauwe container of af wilt laten geven bij de buren. We plaatsen desgewenst uw gebak zelfs in de koelkast in de schuur voor u!

Worden er bezorgkosten gerekend?

We rekenen een kleine vergoeding voor de bezorging. € 3,95. Hiervoor hoeft u zelf de deur niet meer uit, nooit meer te wachten in de rij bij de bakker of supermarkt. Super handig dus. We hebben geen minimaal bestelbedrag. De meeste mensen bestellen vanaf ca. 15,-

Tip: Een veel gebruikte optie is om een bestelling bijvoorbeeld te delen met de buren!

Zijn mijn gegevens veilig bij jullie?

Ja, absoluut. Uw gegevens zijn veilig bij ons. Deze gebruiken we uitsluitend voor onszelf en deze delen we niet aan derden. 

Welke organisatie zit er achter lekkerVersbrood?

Heeft u even? De motor achter lekkerversbrood.nl is de ambachtelijke Koninklijke bakkerij Schuld BV. Bakkerij Schuld, opgericht in 1886, Koninklijk onderscheiden met het predicaat hofleverancier, is een op en top familiebedrijf. Vijf generaties bakkers uit de familie Schuld staan garant voor waar we nu staan en wie we zijn. Het is teveel om hier te beschrijven, maar als u meer wilt weten. Neemt u gerust een kijkje op:

bakkerijschuld.nl
debakkersmolen.nl

Bezorgen we al bij jou?