Veelgestelde vragen

Wanneer worden mijn producten gebakken?

Direct na binnenkomst van alle orders, gaan al onze bakkerij afdelingen voor u aan de slag. Brood- en banket artikelen zijn het meest kritisch qua vershouding. Dit proberen we altijd zo laat mogelijk te maken en bakken om aan onze unieke versgarantie te voldoen. In de Chocolaterie is dit iets minder kritisch, maar ook hier geldt super vers gemaakt in de “Chocolaterie van Schuld”.

Wat zijn de bezorgtijden?

Lokaal tussen 08:00 t/m 11:00 & 13:00 t/m 17:00

Kan ik ook vooruit bestellen?

Jazeker. Tot maar liefst een jaar vooruit. Of u hier iets aan heeft, weten we niet, maar het kan wel 😉

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Betaling gaat vooraf via Ideal of Paypal. U kunt niet aan de bezorger betalen bij aflevering, daar dit teveel tijd zou kosten. Aangezien we de prijzen voor de bezorging lekker laag willen houden, doen we het super makkelijk en veilig vooraf.

Geven jullie smaakgarantie?

Op al onze bakkersproducten mogen wij officieel het predicaat ‘Smaakgarantie’ als kwaliteitskeurmerk toevoegen … Wij zijn namelijk binnen de Nederlandse bakkerij branche als enige bakker verkozen tot ‘Helden van de Smaak’. De bakkers van Bakkerij Schuld mogen zichzelf eigenlijk heel bijzonder noemen. “Bij ons draait alles om lekker. Alles wat we maken komt uit de eigen familiebakkerij, is vers en wordt op ambachtelijke wijze gemaakt” De bakkerij werd bij deze landelijke verkiezing geroemd om de ‘niet aflatende inzet voor de ontwikkeling van smaakvol ambachtelijk brood op basis van o.a. tarwe uit de eigen streek’. “Daarmee hebben we laten zien dat er van tarwe uit de eigen streek wel degelijk goed en lekker brood te bakken is. Brood met een oer-Hollands karakter, gebakken door bakkers met passie. Daarnaast malen we een selectie van diverse graansoorten in onze eigen molen “de Tijd”. Een oer-Hollandse achtkantige stellingmolen welke in eigen beheer gebruikt wordt als onderdeel van de Bakkersmolen van Schuld. Een Bakkerij, chocolaterie, maalderij, ijssalon en horecazaak in 1! Uniek!

Jan-Aart Schuld werd door de deskundigenjury unaniem tot winnaar verkozen vanwege het puur Nederlandse karakter van zijn brood, vanwege de inspanningen die hij zich getroost heeft door zelf graan te gaan verbouwen om daarmee de kwaliteit van zijn brood optimaal te kunnen beïnvloeden en natuurlijk vanwege de smaak van zijn brood. Ook werd in de overwegingen meegenomen dat Jan-Aart Schuld strijdt voor het behoud van de smaak van brood, door stelling te nemen tegen de door de branche voorgenomen zoutreductie. Een echte Held dus!

Het gebruik van een dagelijks vers gemaakte desem cultuur draagt bij aan een geweldige smaak, die puur is en bovenal natuur zuiver. Op alle broden wordt dit verse desem gebruikt, ter verrijking van smaak en heerlijk geurende aroma`s

En versgarantie?

Bij LekkerVersBrood.nl kunt u tot maar liefst tot 00:00 en 02:00 uur bestellen!

Dan pas gaan de webwinkels sluiten en gaan de bakkers aan het werk om al het brood, gebak, koek, taart, etc. smaakvol te bereiden.

Het brood wordt eerst gebakken voor onze fysieke winkel in Oldebroek, de bakkersmolen in Elburg waarna het vloeiend doorgaat in het produceren van alle webwinkel orders.
Pas in de loop van de ochtend komt het brood uit de oven, waarna het na afkoelen gesneden wordt en direct uitgereden wordt naar de eindklant. Trunkrs neemt de bestellingen voor heel Nederland op zich.
Ook het gebak (allen Lokaal), stukswerk, koek en taart (allen Lokaal) wordt zo kort mogelijk voor het leveren gemaakt, waardoor het altijd ULTRA VERS is!!! Rond het middaguur gaan de chauffeurs in hun “smaakvol-verse bezorgauto’s” rijden en brengen de bestelling bij u aan huis of op het werk. Supervers! Verser kan niet.

Geen tussenhandel, bakkerij Schuld heeft alles in eigen beheer…😉
Direct van de bakker naar de eindklant…

Zijn mijn gegevens veilig bij jullie?

Ja, absoluut. Uw gegevens zijn veilig bij ons. Deze gebruiken we uitsluitend voor onszelf en deze delen we niet aan derden. 

Welke organisatie zit er achter lekkerVersbrood?

Heeft u even? De motor achter lekkerversbrood.nl is de ambachtelijke Koninklijke bakkerij Schuld BV. Bakkerij Schuld, opgericht in 1886, Koninklijk onderscheiden met het predicaat hofleverancier, is een op en top familiebedrijf. Vijf generaties bakkers uit de familie Schuld staan garant voor waar we nu staan en wie we zijn. Het is teveel om hier te beschrijven, maar als u meer wilt weten. Neemt u gerust een kijkje op:

bakkerijschuld.nl
debakkersmolen.nl

Bezorgen we al bij jou?